Çaykurspor Güreş Takımı Batum'dan üçüncü dönüyor

Turnuvada 100 kiloda Çaykurspor’lu güreşçi Kadir Hut turnuvanın üçüncülük şampiyonluğu kupa ve madalyasını Çaykurspor kulübüne kazandıran sporcu oldu.

YÖREDEN HABER 17.06.2016 11:27:54 31 0
Çaykurspor Güreş Takımı Batum
Haber: Bayram Ali Kavalcı
Gürcistan’ın, Batum şehrinde 13-15 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşen, Grekoromen Güreş David Bedınadze Yıldızlar Cumhuriyet turnuvasına 9 sporcusuyla katılan Çaykurspor Yıldız Güreş takımı turnuvanın üçüncüsü oldu.

Turnuvada 100 kiloda Çaykurspor’lu güreşçi Kadir Hut turnuvanın üçüncülük şampiyonluğu kupa ve madalyasını Çaykurspor kulübüne kazandıran sporcu oldu.

Acaristan Özerk Cumhuriyeti Güreş Federasyonu, Batum Güreş Okulu tarafından organize edilen, “Komşu ülkeler David Bedınadze Cumhuriyet Turnuvası’na, Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Rusya ve Ermenistan’dan 200’e yakın sporcu katıldı.

5 Ülkenin katıldığı turnuvada iki gün boyunca güreşçiler, antrenörler ve hakemler ve kulüp yöneticileri, büyük bir centilmenlik, saygı ve sevgi içerisinde içerisin de yoğun bir mücadeleyle geçen müsabakalara, Türkiye’yi temsilen, Rize’den Çaykurspor Kulübü ve Rize TOHM Güreş Eğitim Merkezinden toplam 20 sporcu katıldı.

Turnuvanın antrenörlüklerini, Çaykurspor Güreş Antrenörü Milli Güreşçi ve TOHM Koordinatörü Rüstem Koyuncu, Çaykurspor Yıldızlar Güreş Antrenörü Fahri Güzel ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) Projesinin Rize Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezi Gürcü Antrenörü Giorgi Çvenetadze yürüttüler.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı