ÇAYKURSPOR GÜREŞ TAKIMI ADANA’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Adana’nın Merkez Yüreğir İlçesinde, 03.05 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşen, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında Çaykurspor Kulübü Grekoromen Güreş takımı,Türk

YÖREDEN HABER 6.02.2017 15:56:05 30 0
ÇAYKURSPOR GÜREŞ TAKIMI ADANA’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Grekoromen güreşte Türkiye’yi uluslararası arenalarda temsil edecek olan pehlivanlar Adana’da iki gün devam eden müsabakalar sonunda belli oldu. Kıran kırana geçen müsabakaların sonucunda,Şampiyonada 66 kiloda Atakan Yüksel, 75 kiloda Furkan Bayrak, 85 kiloda Metehan Başar ve 130 kiloda Osman Yıldırım Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca maçlar sonunda elde edilen puanlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Şampiyon olurken, Ankara ASKİ Spor Kulübü ikinci ve Rize ÇAYKUR Spor Kulübü takım halinde Türkiye Şampiyonası üçüncüsü oldu.Çaykurspor Güreş takımına ve sporcularına kupa ve madalyaları, Adana Valisi sn. Mahmut Demirtaş veTürkiye Güreş Federasyonu Başkanı sn. Musa Aydın  tarafından sporcu, antrenör ve yöneticiler tebrik edilerek taktim edildi.

Adana’nın Yüreğir İlçesinde gerçekleşen, Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası müsabakaları sonucunda, Çaykurspor Kulübü Güreş takımında derece elde eden sporcular şu isimlerden oluştu,  71 kilo klasmanında İlker Sönmez Türkiye Şampiyonası ikinciliği ve 98 kilo klasmanında İbrahim Tığcı Türkiye Şampiyonası üçüncülüğü başarısını elde eden ÇAYKUR sporlu güreşçiler oldular. Çaykur Sporda farklı klasmanlarda çok sayıda güreşçi, dördüncülük, beşincilik ve altıncılık dereceleri elde ederek, Çaykurspor Kulübü’ne ve Rize’ye madalya kazandıran sporcular oldular.

Adana’daki müsabakalar sonucunda, takım halinde Türkiye üçüncüsü olan, Çaykurspor Kulübü Güreş takımı yönetici ve güreş antrenörleri, başarılarındaki en önemli destekçilerin ÇaykursporKulübü YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun olduğunu dile getirerek,Çaykurspor Kulübü Başkanımız sn. İmdat Sütlüoğlu’nun,Türk güreşine ve Rize güreşine her zaman sağlamış olduğu önemli katkılara teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı