Çaykur Standına yoğun ilgi

İstanbul Yeşilköy’de, CNR Fuarında dün başlayan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) EXPO’daki, ÇAYKUR ürünlerini tanıtım ve tadım ikram fuarına katılan binlerce ziyaretçi, ÇAYKUR standına yoğun ilgi gösteriyor.

YÖREDEN HABER 11.11.2016 06:32:18 66 0
Çaykur Standına yoğun ilgi
İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde iki yılda bir düzenlenen, Uluslararası MÜSİAD EXPO’ya 123 ülkeden 7250 iş insanı ile birlikte 200 binin üzerindeziyaretçinin katılması bekleniyor.
Bu yıl 16’ıncısı düzenlenen, 9 Kasım 2016 tarihinde başlayan ve 12 Kasım 2016 tarihlerinde kapanacak olan, 16. MÜSİAD EXPO’da kurulu bulunan, ÇAYKUR standında, Çaykur Pazarlama Dair Başkanlığı görevlileri ziyaretçilere ÇAYKUR’un son birkaç yıldırportföyüne katmış olduğu, beyaz çay, yeşil çay veçok çeşitli bitkili ve meyve karışımlı çaylarla, didi soğuk çay ürün çeşitleriyle ilgili ziyaretçileribilgilendirmekte ve ikram tadımı yapmaktadırlar.

Ziyaretçiler, ÇAYKUR’unürüngamının her geçen yıl çeşitlenerek çoğalmasından ve bilhassa daha sağlıklı bir yaşam için biz tüketicilerin damak tadı ve sıhhati noktasında tıbben önemli faydalarının kanıtlanmış olduğu, onlarca yeni Çaykur çay çeşidi ürünlerini büyükbirbeğeniyle tüketmekteyiz. Çaykur’un bu denli ürünleriçeşitliliğini yerli ve yabancı tüketicilerinin damak zevkine ve sağlığına katkılar doğrultusunda tüketimine sunan, Çaykur YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu’na ve tüm Çaykur ailesine tebrik ve teşekkürlerini sunmaktadırlar.Çaykur standı, gerek görselliği, gerekse ürün çeşitliği ile daha ilk günden binerce ziyaretçinin en çok ziyaret ettiği stant olarak dikkat çekiyor.
 MÜSİAD EXPO, katılımcı işadamları ile yatırımcıları bir araya getiren, ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunuyor. Büyük ticaret kapasitesi ve gönül organizasyonuyla, Asya’dan Avrupa’ya Afrika ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar yabancı işadamı, yerli ve yabancı katılımcı firmalarla 1993 yılından beri her iki senede bir İstanbul’ da yapılıyor.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI