ÇAYKUR RİZESPOR'UN YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ

Artvin Valisi Ömer Doğanay, TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

YÖREDEN HABER 21.12.2017 09:38:13 23 0
ÇAYKUR RİZESPOR
Ziyarette, Çaykur Rizespor'un alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Serkan Karavin,  Habib Agun ve Sadullah Köse, kulübün durumu ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Çaykur Rizespor Kulübü bünyesinde Artvin’de spor okulu açma projelerinin olduğunu belirten Yönetici Serkan Karavin, “Artvin merkezli bir spor futbol okulu düşünüyoruz. Bu spor okullarında yetiştireceğimiz yetenekli sporcularımızı kulübümüzün bünyesine katmak istiyoruz. Rizespor’un alt yapısında yetiştirerek buradan Türkiye’nin büyük takımlarına göndermek amacındayız. Hem sporcumuz kazanacak hem de ülke futboluna hizmet etmiş olacağız” dedi.

Artvin’in en köklü spor kulübü olan ve kentin adını taşıyan Artvinspor Kulübünü ziyaret ederek projelerini anlattıklarını kaydeden Karavin, “Değerli Artvinspor Kulubü Yöneticileri bizleri gayet olumlu karşıladılar ve en iyi şekilde ağırlandık. Buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ayrıca Hopa ve Borçkaspor kulüplerini de ziyaret ederek, projemizi anlattık. Ziyaret ettiğimiz kulüplerin yöneticileri projemize sıcak baktılar. Artvin’de karşılaştığımız ilgi ve alakadan son derece memnun kaldık” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Doğanay ise komşu ilin takımı olan Rizespor’u her zaman desteklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Karavin, üzerinde Vali Doğanay’ın isminin yazılı olduğu “08” numaralı kulübün yeşil mavi formasını hediye etti.Artvin Valiliği

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI