ÇAYKUR RİZE’DE 3’CU ÇAY SATIŞ MAĞAZASINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Çaykur tarafından teşekküle ait müsait alanlarda, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün bulunduğu Rize merkez ve Genel Müdürlüğe bağlı, Çaykur Bölge Müdürlüklerinin bulunduğu illerde, Çay Satış ve Tadım Mağazalarının açılm

YÖREDEN HABER 24.01.2023 11:36:49 130 0
ÇAYKUR RİZE’DE 3’CU ÇAY SATIŞ MAĞAZASINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Çaykur’un yoğun ilgi ve beğeni gören, Çay Satış ve tadım mağazaları her yerde aynı konsepte hazırlanıyor. Çaykur’un ürettiği ve her yıl ürün gamına yeni kattığı ürün çeşitleriyle tüketicilerin damak tadına ve sağlığına hitap eden çay çeşitlerini bu mağazalarda konfor rahatlığında sıcak çaylarını yudumlayarak satın alıyor ve yakınlarına hediye gönderebiliyorlar.

Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM, ” İlimize ve ülkemizin bir çok bölgesindeki şehirlere yeni hizmet noktaları kazandırmaya devam ediyoruz. Bunlardan biriside Rize’mizin en gözde yerlerinden olan Ziraat Botanik Çay Bahçemize yaptığımız yeniliklerdir. Bitki florası çeşitlerimizle güzelleştirmeye devam ettiğimiz, park sorununu çözdüğümüz, Rize’mizin en çok ziyaret edilen, Çaykur Ziraat Botanik Çay bahçesi şehir merkezine yakınlığı nedeniyle yaz mevsimi başta olmak üzere, kış mevsiminde de en kolay ulaşılan ve bilhassa hafta sonu ailelerin dinlenmek için tercih ettikleri yerdir. Bahçeye hemşerilerimizin ve şehrimize her mevsim gelen yerli ve yabancı misafirlerin, turistlerin Çayla Mağazasında içtikleri ve misafirlerini ağırladıkları sıcak çay çeşitleri ve yöresel yemeklerin yanında, bu zamana kadar var olan Çay satış mağazamız yetersiz kaldığı için 170 metrekareden oluşan yeni konsept mağazamız olan yeni Çay Satış ve tadım mağazamızı bahçenin çıkış noktasında yakında tüketicilerimizin ve çay çeşitlerimizi rahatlıkla seçme imkanlarını elde etmiş olacakları yeni mağazayı hizmete açacağız. Çay satış mağazasının bulunduğu noktaya özel araçlarıyla gelen müşteriler araçlarını rahatlıkla park edebilecekleri yeni bir park alanı kazandırmış olduk. İlimize ve tüketicilerimize hayırlı olsun.” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı