Çaykur Rize Türkiye Şampiyonası için Ordu'ya gidiyor

2013-2014 Sezonu U-19 Amatör Rize Şampiyonu Çaykurspor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından çekilen kura sonucunda, Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Müsabakalarına katılmak üzere Ordu İline hareket etti.

YÖREDEN HABER 6.05.2014 14:58:47 20 0
Çaykur Rize Türkiye Şampiyonası için Ordu

Rize U-19 Ligi 2013-2014 Sezonu Şampiyonu takımlarından Çaykurspor Ordu İlinde, Rize'nin diğer Şampiyona takımı Rize Belediye Spor ise TFF'nın Kura çekimi sonucunda Trabzon'daki grup maçlarından Şampiyon olarak, Rize'ye dönmenin mücadelesini verecekler.



Rize Gençlik hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Çelik, 'Rize'mizin iki güzide şampiyon takımı Çaykur Sporumuz, Ordu ilinde, Rize Belediye Sporumuzda Trabzon İlinde U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına çıkacaklardır. Birinci Kademe müsabakaları tarafsız grup merkezlerinde 6'şar takımlı 20 grupta 07-10 Mayıs 2014 tarihlerinde, 4'er takımlı 4 grupta ise 07-09 Mayıs 2014 tarihlerinde olmak üzere 24 grup merkezinde oynayacaklardır. İlimizi temsil eden Çaykurspor ve Rize Belediye spor takımızla birlikte 1. kadem müsabakalarına katılacak olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.' dedi.



26 kişilik idareci, antrenör ve sporcu kafilesiyle Ordu iline hareket eden, Çaykurspor Kulübü Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu, 'Birinci kademe müsabakalarında da başarılı olmak için Ordu, Rize'de çok iyi hazırlandık. İki yıl öncede grubumuzda 1. Kademe müsabakalarında Ordu'dan Rize'ye Şampiyon olarak dönmüştük. İnşallah bu seferde yine grubumuzdan Şampiyon olarak Rize'ye dönmenin mücadelesini vererek, diğer turlara şansımızı taşımanın gayretinde olacağız. Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İmdat Sütlüoğlu'nu, kurumumuz bu müsabakalarda en iyi şekilde temsil ederek, hem Rize'mizi, hem kulübümüzü başarıya taşımanın mücadelesini vereceğiz. Bizlere maddi ve manevi desteği sağlayan Kulübümüzün yönetim Kururlu başkanı Sayın Sütlüoğlu ve yönetimine İdareci, antrenör ve sporcular olarak şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi arz ediyoruz.' dedi. Çaykurspor Kulübünü bu sezon ard arda dördüncü kez şampiyonluğa taşıyan Antrenör Abdurrahman Serdar'ın bu sezon yardımcılığını Şenol Alkan yürütmektedir.



Haber: B. Ali Kavalcı- Fotoğraf: Turgay Ayhan

 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı