Çaykur Rafting'de Şampiyon dönmek istiyor

Gelişmekte Olan Spor Branşları As Başkanı Fikret Yardımcı, “Geleneksel Yusufeli Derekapı Rafting, Kano, Boğa Güreşleri ve Off-Road Yarışmaları Festivali adı altından yapılacak olan çok renkli ve heyecanlı müsabakalara tüm halkımı

YÖREDEN HABER 21.04.2016 19:58:46 10 0
Çaykur Rafting
Artvin’in Yusufeli İlçesinde yarın başlayacak olan U-19/U-23 açık yaş bay ve bayan R4 Türkiye Şampiyonası II ayak yarışmalarına katılan, Çaykurspor Rafting büyük ve genç takımları, Çaykur Genel Müdürlüğü önünden, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu’nun Yardımcıları, Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve Yusuf Ziya Alim tarafından müsabakaların yapılacağı Yusufeli İlçesine uğurlandılar.

Her yıl Yusufeli İlçesi Kaymakamlığı ve Yusufeli Belediye Başkanlığı, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu ve Türkiye Kano Federasyonu Organizasyonluğunda gerçekleşen olan, Rafting Türkiye Şampiyonası 21-22-23 Nisan 2016 tarihlerinde, Türkiye Kano Şampiyonası ise, 30 Nisan ve 1 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşmiş olacaktır.

Yarışmalar için Yusufeli ilçesine hareket eden, Çaykurspor Büyükler ve Gençler Rafting takımı yöneticileri, antrenör ve sporcuları,” Geçen ay Çamoluk İlçesi Kelkit çayında yapılan Rafting Şampiyonasında Gençlerde Rize Belediyemiz genç takımı ile aynı puanı alarak birlikte Türkiye birincisi Şampiyonu olduk. İnşallah yarın Yusufeli Barhal çayında başlayacak olan Türkiye Rafting Şampiyonası ikinci ayak yarışmalarında, her zaman bizlerin yanında dolan, maddi ve manevi destekleriyle, Rafting sporunu geçmişte bölgemize kazandıran, Çaykur Genel Müdürümüz ve Çaykurspor kulübümüzün Başkanı Sayın İmdat Sütlüoğlu’na burada yarın başlayacak olan büyük ve gençler yarışmasında Türkiye Şampiyonu olarak kupaları, Rize’ye getirmek istiyoruz. Kendimizde bu gücü ve hazırlığı görüyoruz. Bu yarışmalara katılan tüm takım ve sporcularımıza şimdi den, kazasız ve üzüntüsüz bir şeklide üstün başarılar diliyoruz şeklinde konuştular. Gelişmekte Olan Spor Branşları As Başkanı Fikret Yardımcı, “Geleneksel Yusufeli Derekapı Rafting, Kano, Boğa Güreşleri ve Off-Road Yarışmaları Festivali adı altından yapılacak olan çok renkli ve heyecanlı müsabakalara tüm halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca bu yarışmalar boyunca, Çaykur tanıtım, tadım ve reklam servis aracını bu programlara katılacak olan binlerce kişiye her gün sıcak çay ikramı hizmeti için personeliyle birlikte Yusufeli’ne gönderen, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Sayın İmdat Sütlüoğlu beye, federasyonumuz, şahsım, organizasyon sorumlularımız, hakemlerimiz, takımların yönetici, antrenör ve sporcuları ve yarışmaları izleyecek olan binlerce halkımız adına şimdi den tebrik ve teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Haber: B.Ali Kavalcı-Fotoğraf: Mehmet Erbaş
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı