Çaykur kupaları topladı

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından geçen ay, Düzce İlinin Cumayeri İlçesi, Büyük Melen Çayında gerçekleşen R4 Türkiye Rafting Şampiyonasında Çaykurspor gençlerde birinci, büyüklerde ikinci olarak Türkiye Şampiyon

YÖREDEN HABER 13.05.2014 07:19:15 21 0
Çaykur kupaları topladı
Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından ve Erzurum Valiliğinin destekleriyle gerçekleşen, Erzurum'un Uzundere İlçesi Tortum çayında üç gün süren R4 Türkiye Rafting Şampiyonası  ikinci ayak yarışmalarına 15 ilden 20'ye yakın rafting kulübü takımlarından 250'ye yakın sporcu katıldı.

İlk gün yapılan açılış serenomisinin ardından, yarışmaların birinci ve ikinci günlerinde takımların büyük çekişme mücadelelerine sahne olan şampiyonluk yarışmalarında Çaykurspor Kulübünün Başkanı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun R4 Rafting takımı büyüklerde Türkiye birincisi, Extrem Türk Doğa Sporları takımı Türkiye ikincisi, Rize Belediye Spor takımı ise Türkiye üçüncülüğü elde etti.
            Yarışmaların bir diğer ayağı olan U-23 Genç Erkeler Rafting yarışmalarında ise, Çaykur Genel Müdürü ve Çauykurspor YK. Başkanı İmdat Sütlüoğlu'nun takımı Türkiye birincisi, Rize Belediye Gençler takımı Türkiye İkincisi, İyiderespor Genç Rafting takımı ise Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler. Bayanlarda ise, Erzurum Atak Spor Kulübü birinci, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü İkinci, Erzincan Munzur Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü olarak yarışmaları tamamladılar. Türkiye Şampiyonu olan takımlara madalya ve ödülleri, Uzundere Kaymakamı M. Levent Kepçeli, Rafting Federasyonu As Başkanı Fikret Yardımcı, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, Uzundere Emniyet Amiri Abdullah Aslan ve diğer ilgililerin katıldığı bir törenle verildi.
Haber: Bayram Ali Kavalcı
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI