ÇAYKUR GAZİANTEP'TE BEĞENİ KAZANDI

Gaziantep’te düzenlenen Karadeniz Günleri’nde, Çaykur Karadeniz’de harmanladığı lezzetleri Gazianteplilerin beğenisine sundu.

YÖREDEN HABER 27.10.2014 14:52:04 74 0
ÇAYKUR GAZİANTEP
25-26 Ekim tarihlerinde ilk defa düzenlenen Karadeniz Günleri’nde Yöresel Karadeniz yemeklerinin sunulduğu, geleneksel kıyafetlerin ve eşyaların sergilendiği, Karadenizli ve Gaziantepli sanatçılarla ve çeşitli yarışmalarla keyifli iki gün geçiren Gaziantep halkı; Karadeniz’in simgesi Çaykur’a da yoğun ilgi gösterdi.


Sevilen tiyatro sanatçısı Gafur Uzuner’in sunduğu etkinlik Masal Parkı’nda düzenlendi. Gaziantep Halk Oyunu Ekibi’nin “Hoş Geldin Karadeniz, Seni Kucaklıyoruz” ve Rize’nin Halk Oyunları “Hoş bulduk Gaziantep” içerikli gösterileri ile izleyicilerden tam not aldı. Karadeniz Günlerinde Gaziantepli ve Karadenizli ses sanatçılarıyla Gaziantep halkına müzik şöleni yaşatıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Karadeniz ve Gaziantep arasında gönül köprüsü kuran bu iki günde Gazianteplileri sağlıklı çay ile buluşturan Çaykur, tüm Türkiye’nin en sevilen ve sahiplenilen çay markası olduğunu bir kez daha kanıtladı. 



Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı