ÇAYKUR AYDER'DE OLMASI GEREKMEZ Mİ?

SAYIN GENEL MÜDÜR İMDAT SÜTLÜOĞLU KONUYA EL ATMALIDIR !

YÖREDEN HABER 18.08.2013 10:50:50 11 1
ÇAYKUR AYDER



Dünyaca tanınan Ayder yaylasına Ülkemizin birçok ile ilçelerinden olduğu gibi, dış memleketlerden de yüzbinlerce insan her yaz ayında tatil için bu bölge ve yaylalarına geliyor.

Ayder Ramazan bayramı ve sonrası adeta mahşer kalabalığına dönüşmüş.

ÇAYKUR tanıtım için yurdun her yanını dolaşıyor. Bunca masraflar yapılarak ÇAYKUR Çay’ının tanıtımı için çalışan Kurum nedense her ilden plakanın şu günlerde ziyaret için geldiği Ayder yaylasında bir tek dahi reklam panosu ve çalışması yok.

Gerekli bazen de gereksiz yerlere konan tabela ve tanıtımların aksine Çamlıhemşin’den Ayder yaylasına yolculuk edenler tek bir ÇAYKUR tanıtım levha, tabela veya daha farklı bir tabloyu göremezler.

Ayrıca bu kadar değerli bir bölge olan Ayder için diğer il ve ilçeler adına üretilen bildiğimiz kadarıyla tek çay var.

Bu yörenin yaylalarını tanıtım amacıyla birçok çay paketleri üretilemez mi? Bir yandan ticaret yapıp gelir elde edilirken, diğer yandan Turizm adına tanıtım rehberliğine de öncülük ederek büyük bir boşluğu doldurup yöre halkının da gönlünde yer alamaz mı? ÇAYKUR Ayder’ de neden yok?

Bunun başka bir nedeni varsa Sayın Genel Müdürümüz İmdat Sütlüoğlu’nun bir açıklama getirmesi gerekmez mi?

Bu yazı Ayder yaylasında görüştüğümüz vatandaşlar tarafından dile getirildi. Bölgenin organik Çay’a hazırlandığı bu dönemde ÇAYKUR bu bölgede köklü bir çalışmaya ön ayak olması gerekir.


ÇAYKUR’un tecrübeli Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun bu işe kısa sürede el atması gerektiği görüşü Ayder yaylasında dile getiriliyor. 

Anahtar Kelimeler:
ÖMER ASMALI
23.08.2013 11:45:57
doğru söze ne denir. elinize sağlik

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı