ÇAYKUR 2022 YILI YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIR

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim, “Tüm fabrikalarımızda 2022 yılı yaş çay kampanyası hazırlık çalışmalarımız aralıksız yoğun bir şekilde yarın yaş çay işleyecek bir konumda devam etmektedir.” dedi.

YÖREDEN HABER 1.04.2022 10:38:57 77 0
ÇAYKUR 2022 YILI YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIR

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Çaykur) geçen yıl tarihinin en yüksek yaş çay alımıyla yeni bir rekora imza atmıştı. Çaykur'da yaklaşan 2022 yılı yaş çay kampanyası hazırlıkları, geçen yıl çay sezonunun tamamlanmasının hemen ardından yeni sezonun hazırlıkları tüm çay fabrikalarında başlatılmıştı. Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim, “Tüm fabrikalarımızda 2022 yılı yaş çay kampanyası hazırlık çalışmalarımız aralıksız yoğun bir şekilde yarın yaş çay işleyecek bir konumda devam etmektedir.” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “ 2022 yılı yaş çay kampanyası hazırlıklarımıza tüm fabrikalarımızda aylar öncesinden başlamıştık. Kamuoyunun ve değerli üreticilerimizin de bildikleri gibi, geçen yıl ki yaş çay kampanyamız oldukça bereketli, huzurlu ve de ÇAYKUR tarihinin en yüksek yaş çay alımı rekorunu elde ederek kapatmıştık. Bu sezonda inşallah aynı huzuru ve başarıyı, üreticilerimizle, teşekkülümüzün çalışanlarıyla hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek bu başarıyı sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi, Çaykur ülkemizin, bölgemizin, Rize’mizin ve yaş çay tarımının yapıldığı Doğu Karadeniz bölgesinde ki insanlarımızın damarlarında dolaşan kan gibidir. O nedenle geçen yıl ki kampanyamızın tamamlanmasının akabinde tüm fabrikalarımızda, 2022 yılı yaş çay kampanyasına hazırlık çalışmalarımız


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI