Çayeli Bakır Dünyanın en önemli şirketidir

Çayeli Bakır İşletmeleri Anonim Şirketi’nin sahibi (ÇBİ), Toronto – Kanada merkezli uluslararası “First Quantum Minerals” (FQM) firmasının CEO ve Başkanı Philip Pascall,Yönetim Kurulu Üyeleri Andrew Adams,Michael Martineau , Çayeli

YÖREDEN HABER 2.05.2014 10:32:36 23 0
Çayeli Bakır Dünyanın en önemli şirketidir
Genel Müdür Anderson, ziyaret esnasında Vali Çakır’a, Çayeli Bakır İşletmesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Vali Çakır,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Çayeli Bakır İşletmesi, ulaşmış olduğu ihracat kapasitesi ile başta Rize’nin olmak üzere Türkiye’nin önemli değerleri arasında yer almaktadır dedi.

Başkan ve CEO Philip Pascall (First Quantum Minerals) ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, Çayeli Bakır dünya madencilik sektörü içinde yüksek standartlara sahip muteber bir firmadır. Faaliyete başladığımız günden bu yana modern ve etkili madencilik teknikleri ile çalışıyoruz. Bunu başarabilmek için eğitime ve çalışanlarımızın gelişimine çok ciddi miktarda yatırım yaptık ve yapıyoruz. Çayeli Bakır, mükemmel birçok çalışanı olan başarılı ve dünyanın en emniyetli madencilik şirketlerinden biridir dedi.
ÇBİ Dış İlişkiler Müdürü Dr. Ercan Balcı, Sosyal sorumluluk çalışmalarımız önceki yıllarda olduğu gibi 2014’te de devam ediyor. Türk ekonomisine ve bölgeye değer katmaya devam edeceğiz dedi.

Balcı, Çayeli Bakır İşletmeleri’nin (ÇBİ), sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde odaklandığı temel alanlardan birisi de eğitimdir. Bu çerçevede, şirketin yükseköğrenim gören öğrencilere yönelik olarak uyguladığı burs programlarının devam ettiğini ifade etti.

Vali Nurullah Çakır, Çayeli Bakır, varlığıyla Rize’mizin kalkınmasına büyük desteği dokunan bir firmadır. Bu sebeple Çayeli Bakır’a, özellikle de firmanın sosyal sorumluluk faaliyetlerine ağırlık verdiği için kuruluşun yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Vali Çakır, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Çakır’ın kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Çayeli Bakır İşletmeleri Yönetim Kurulu üyeleri, yeni maden arama çalışmalarının da devam ettiğini, Çayeli Bakır’ın insan merkezli ve Türk Maden sektöründe örnek gösterilen standartlarda uygulamalara sahip bir maden işletmesi olmasından dolayı gurur duyuyoruz ifadesinde bulundular.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı