Çay Ocakları Sabah Akşam Dezenfekte ediliyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 buçuk ay kapalı kalan ve normalleşme adımları kapsamında 1 Haziran itibari ile yeniden faaliyete başlayan kahvehaneler ve çay ocakları Pazar Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.

YÖREDEN HABER 8.06.2020 10:57:54 41 0
Çay Ocakları Sabah Akşam Dezenfekte ediliyor

PAZAR-Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 buçuk ay kapalı kalan ve normalleşme adımları kapsamında 1 Haziran itibari ile yeniden faaliyete başlayan kahvehaneler ve çay ocakları Pazar Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.

Rize’nin Pazar İlçesinde Demokrasi meydanında Çay Ocağı işletmeciliği yapan Şaban Ali Bozkurt, “Maske, hijyen ve sosyal mesafe konusunda kurallara kesinlikle uymaya devam etmeliyiz. Normalleşme sürecinin ikinci yarısında hizmete başlayacak olan ilçemizdeki kahvehaneler ve çay ocakları açılışta dezenfekte edildi” dedi.

Covid-19 salgınıyla mücadelede yeni bir döneme giriyoruz. Artık kontrollü bir sosyal hayatı benimseyeceğiz. Lütfen bu dönemde rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafe ve el temizliğine dikkat edelim diyen, Pazar Demokrasi Meydanında Çay Ocağı işletmeciliği yapan Şaban Ali Bozkurt,” Her masada kolonya, ıslak mendil ve dezenfektan bulunduruyoruz. Sabah ve akşam Belediye’miz tarafından bize verilen ilaçla tüm masa ve oturakları dezenfektan ilaçlama yapıyoruz. Sosyal mesafeye dikkat çekiyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı