“Çay başımızın tacı” sözü saç modeli oldu

Antalya’daki Jasmine Coiffeur Hair Design & Beauty Center Güzellik Salonu’nun işletmecisi Rize Pazarlı Yasemin Beyaz Üst tarafından organize edilen, bu sene 6. Düzenlenen Rize Ayder Eğitim Saç Tasarım Güzellik ve Bakım Kampı Rize’ın

YÖREDEN HABER 17.01.2018 20:23:39 704 1
“Çay başımızın tacı” sözü saç modeli oldu
Haber ve Fotoğraflar; Hızır Özen
Katıldığı etkinlik için farklı bir konsept arayışına girdiğini ve bu arayış içerisinde neden Rize ve Çay olmasın fikri ile bu modeli tasarladığını söyleyen Ayla Öztürk , “cay başımızın tacı’ sözüne atıfta bulunarak ürünümüzü ve ilimizi tanıtmak istedim” dedi.

Topuz fantezi dalında bu modeli tasarladığını belirten ÖZTÜRK , “Farklı olması içinde Rize, cay , sepet ve cay makası oluşan bir konsept yaptı . Tasarımın sepetinin tamamı saçtan yapıldı. , çay ve çay makası ise sadece aksesuar olarak kullanıldı.

Çay tanıtımı içinde güzel bir çalışma olduğuna dikkat çeken Öztürk , “Rize yöremizin geçim kaynağı da çay olduğu için bir nevi çayı da tanıtmak amaçlı ve çay başımızın tacı olduğunu göstermek amaçlı böyle bir tasarım oluştu” şeklinde konuştu. Tasarladığı saç modelini daha da geliştireceğini ifade eden Öztürk katılımcılar tarafından çok beğenilen tasarım sunum için Antalya davet edildi. Diğer dikkat ceket tasarımı bal kovanı şeklindeki saç modeli oldu ' dedi.


Anahtar Kelimeler:
Neziha yıldırım
17.01.2018 23:02:54
Valla süper fikir

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı