Çamlıhemşin'e Çay Fabrikası Yapılıyor.

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, ve diğer Rize Milletvekilleri ile Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve beraberindekilerin girişimleri sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Çamlıhemşin ve İkizdere

YÖREDEN HABER 13.04.2022 09:17:18 182 0
Çamlıhemşin

ÇAMLIHEMŞİN-Rize Milletvekili Muhammed Avcı, ve diğer Rize Milletvekilleri ile Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve beraberindekilerin girişimleri sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Çamlıhemşin ve İkizdere İlçelerine Çaykur Çay Fabrikası kurulmasına karar verildi.

Bu mutlu olayı Rize Milletvekili Muhammed AVCI ve Çamlıhemşin Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Altun, Sosyal medyada yaptıkları paylaşımla ilçe halkına müjde verdiler.

Avcı, İki ilçe hemşerilerine ve özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bu yatırımları ilçelere kazandırdığı için teşekkür etti.

Avcı Paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerimize hayırlı olsun!!!

“Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve ÇAYKUR Genel Müdürümüzle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptığımız görüşme doğrultusunda, İkizdere ve Çamlıhemşin Çay Fabrikalarının yapımına hemen başlıyoruz. Her iki ilçedeki hemşerilerim adına Sayın Cumhurbaşkanımıza yürekten teşekkür ediyorum.”

Çamlıhemşin İlçe Başkanı Ömer Altun’un ise paylaşımında şu ifadeler yer aldı.

Çamlıhemşin ilçelerimize hayırlı olsun!!!

“Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve ÇAYKUR Genel Müdürümüzle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızla yapılan görüşme doğrultusunda, Çamlıhemşin Çay fFbrikasının yapımına hemen başlıyoruz. İlçemizdeki hemşerilerim adına Sayın Cumhurbaşkanımıza yürekten teşekkür ediyorum.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI