Çalışmalar Hakkında Yazıcı'yı Bilgilendirdiler

Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 5.04.2016 19:46:21 13 0
Çalışmalar Hakkında Yazıcı
Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü (KDRK) Başkanı Erdoğan Muradoğlu, 2. Başkan Köksal Yılmaz, Sekreter Fatma Altunkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Taylan ve İsmail Kocaman Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette kulüp başkanı Muradoğlu, Vali Yazıcı'ya 21-24 Nisan 2016 tarihinde İkizdere İlçesi Rüzgârlı mevkisinde 18.'si gerçekleştirilecek olan Dağcılık Temel Eğitimi ön hazırlık kampı ile kulübün ilimizde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SON DERECE MEMNUNUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Yazıcı, KDRK'nın faaliyetlerinden son derece memnun olduğunu belirterek KDRK yönetim kurulu üyelerine faaliyetlerinde başarı dileklerinde bulundu.

TURİZMİ RENKLENDİRMİŞ VE ÇEŞİTLENDİRMİŞ OLURUZ

KDRK gibi önemli spor kulüplerinin, coğrafyanın doğal güzelliklerini tanıtmanın yanı sıra doğal afetlerde de üstün rol oynadığını söyleyen Vali Yazıcı, ' Bu sporları ne kadar geniş kitlelere yayabilirsek o kadar daha turizmi renklendirmiş ve çeşitlendirmiş oluruz. Dağcılık ve kayak sporlarını turizmle birleştirip gelen ziyaretçilerimize alternatif sunmamız lazım. Bölgemizin güzelliklerini ve imkânlarını ziyaretçilerimize sunarsak daha çok insanın gelmesini sağlamış oluruz. Rize'yi kalkındırma noktasında hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu şehirde kalpler Rize için atmalı ' dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI