Çakır, Yapılacak Okulu ve Yerini Açıkladı.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Pazar’da yapılacak okulun adı ve yeri hakkında açıklamalarda bulundu.

YÖREDEN HABER 15.01.2022 10:59:10 181 0
Çakır, Yapılacak Okulu ve Yerini Açıkladı.

PAZAR-Bir süre önce ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, TOBB başkanı sayın M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU'na ziyaretleri sırasında Pazar ilçesine okul yapma sözü almıştı.

Bunun üzerine İlçeye dönen ve ilçede basın açıklamalarında bulunan Başkan Çakır, Basın açıklamasında Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Çakır’dan destek talebinde bulunmuştu.

OKUL YERİ BELLİ OLDU.

Çakır yaptığı açıklamada, “Eski Askerlik Şubesinin bulunduğu yer Milli Eğitim Bakanlığına devir edildi. Biz de bu alanda daha önce İlçemizde Engellilerimiz için yapılması gündemde olan okulu yapacağımızı bildirdik. İhalesi Millî Eğitim Müdürlüğünce yapılacak olan Okulun, bizde ilçe Ticaret ve Sanayi Odası olarak nşaatın yapılmasından tamamlanmasına kadar takipçisi olacağız” dedi.

ASKERLİK ŞUBESİ (PAZAR)

1958 yılında hizmete acılan Pazar Askerlik Şubesi, tam tamına 61 yıl burada, sadece Pazar'a değil,. Ardeşen- Fındıklı-Hemşin- Hemşin’e de hizmet veriyordu. Yeni yeri Kaymakamlık Binasına taşındı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI