BIÇAKCILAR KÖYÜ CAMİİ MAHALLESİ’NDE YANGIN

Yusufeli Bıçakçılar Köyü, Camii Mahallesi’nde çıkan yangında 3 katlı bir Ev’de maddi hasar meydana geldi.

YÖREDEN HABER 7.10.2020 12:11:02 22 0
BIÇAKCILAR KÖYÜ CAMİİ MAHALLESİ’NDE YANGIN

Hayati Akbaş

YUSUFELİ- Yusufeli Bıçakçılar Köyü, Camii Mahallesi’nde çıkan yangında 3 katlı bir ev ’de maddi hasar meydana geldi.

Yusufeli Belediyesi İtfaiyesine gelen yangın ihbarını takiben ekipler ve bir adet itfaiye aracı ve Yakut aracı ile yangın mahalline ulaştı. Yusufeli Orman İşletme Şefliği ekipleri, Yusufeli Belediyesi Gönüllü İtfaiyecileri ve köylülerin desteğiyle yangın önce kontrol altına alındı ve ardından yangın soğutma işlemleri devam etti.

Bıçakçılar Köyü’ne geçmiş olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, ’Dün akşam saatlerinde Bıçakçılar Köyümüz Camii mahallesinde 3 katlı bir evde yangın çıktığı ihbarını aldık. Ekiplerimiz vakit kaybetmeden olay yerine ulaştılar. Orman işletme şefliği ve köylülerinde yardımıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. 3 katlı bir evde maddi hasar meydana geldi. Yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması en büyük tesellimiz. Rabbim bizleri böyle felaketlerden korusun.’’ dedi. Yangının kesin nedeni bilinmemekle birlikte soba bacasından çıktığı öğrenildi.

Yusufeli Belediyesi İtfaiye Amirliği uygulamaya koyduğu ‘’ Gönüllü İtfaiyeciler ‘’ projesi ile yangınlara müdahale ediyor.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı