BAYRAKTUTAN BİR GÜNE İKİ İLÇE ZİYARETİ SIĞDIRDI

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Hopa ve Kemalpaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

YÖREDEN HABER 7.01.2021 13:18:25 39 0
BAYRAKTUTAN BİR GÜNE İKİ İLÇE ZİYARETİ SIĞDIRDI

Hayati Akbaş

HOPA- CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Hopa ve Kemalpaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bayraktutan beraberinde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, İl Yöneticisi Orhan Atan ve ilçe yöneticileri ile birlikte Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamında ziyaret etti. Başkan Ekmekçi tarafından samimi bir ortamda karşılandı. Ekmekçi Bayraktutan’a Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bayraktutan daha sonra beraberindekilerle birlikte CHP Hopa İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada kendini karşılayan İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gündemdeki konular ile ilgili bilgiler paylaştı ve kendisine sorulan sorulara cevaplar verdi..

Bayraktutan saha sonra beraberinde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, İl Yöneticisi Orhan Atan ve ilçe yöneticileri ile birlikte Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır ve Gençlik Kolları Başkanı Koray Cıvelek ve yönetimi Kemalpaşa Belediyesini ziyaret ettiler. Başkan Ergül Akçiçek tarafından karşılanan Bayraktutan ve beraberindekilere Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Akçiçek ziyaret sonrasında teşekkür etti.

Bayraktutan ve beraberindekiler daha sonra Kemalpaşa CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Taner Çakır tarafından karşılanan Bayraktutan ve beraberindekilere “Hoş geldiniz” dedi. Bayraktutan burada gündeme yönelik değerlendirmelerde yaparak TBMM’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Burada partililerin sorularını da cevapladıktan sonra sahil ziyaretini tamamlayarak İlçe’den ayrıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI