Bayan Voleybol takımı Valiyi ziyaret etti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Mersin'de 8-10 Nisan tarihleri arasında oynanan 2. Lig Bayanlar Final müsabakaları sonucunda grup birincisi olarak gelecek sezon Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne çıkan Trabzon İdmanocağı Bayanlar Voleybol Takım?

YÖREDEN HABER 14.04.2014 15:42:47 34 0
Bayan Voleybol takımı Valiyi ziyaret etti
İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz’ün de hazır bulunduğu kabulde bir konuşma yapan Vali Öz, “Trabzon spor kenti olma konusunda Türkiye’de şanslı illerden birisi. Spor salonlarıyla, yüzme havuzlarıyla, jimnastik, atletizm ve tenis kortlarıyla spor altyapısı güçlü olan bir şehir. Dolayısıyla bunu değerlendirecek, profesyonel alanda da çalışacak kulüplere ihtiyacımız var.

Trabzon’da Trabzonspor bir marka, ancak alternatif spor alanlarında da gençlerin önünü açacak, onlara model olacak sporculara ve spor alanlarına ihtiyaç var. Voleybol da bu anlamda Türkiye’nin son yıllarda uluslar arası arenada önemli başarılar elde ettiği spor branşlarından birisi haline geldi. Trabzon’un da bu başarının gerisinde kalmadığını görüyoruz. İşte bu başarının örnekleri sizlersiniz.
            Birinci lige çıkma mücadele boyunca azimli, kararlı, disiplinli çalışma  bir çalışma sergileyerek dar imkanlarla çok güzel başarı elde ettiniz. Bu başarıda emeği geçen kulüp yöneticilerimize, sporcularımıza, herkese teşekkür ediyorum. Yükselen bu çıtayı yeni dönemde de daha yukarıya çıkarmak için hep birlikte gayret göstereceğiz” dedi.
            İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz ise, “Ekibimiz bu şampiyona ile güzel bir Trabzon ruhu oluşturdu. Sporcularımız tek vücut ve tek beyin olup şampiyonluğu Trabzon’a getirdiler. Artık Trabzon da bundan sonra futbol, basketbol ve hentboldan sonra da voleybolun da başarılı bir şekilde yürüyebileceğini gösterdiler. Önümüzdeki yıl inşallah Acıbadem Voleybol liginde kalıcı olup daha sonra şampiyonlukları da Trabzon’a taşıyacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.
            Vali Öz, konuşmaların ardından şampiyon sporculara çeşitli hediyeler verirken, kulüp başkanı Öz’e de plaket verdi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI