Başkan Haşimoğlu çalışmaları yerinde inceledi

Yapılan Kentsel dönüşüm ile cehresi değişen Ayder yaylasına bağlı doğa güzellikleriyle ziyaretçileri adeta büyüleyen yaylalarından biri olan ve 6 km uzaklıkta bulunan Galler düzü Yaylası alanı kamp kurmaya da oldukça elverişli oldu?

YÖREDEN HABER 26.05.2023 10:32:14 69 0
Başkan Haşimoğlu çalışmaları yerinde inceledi

Rize’nin dünyaca ünlü yaylası olan Ayder her geçen gün yeni yerleşim alanlarıyla da cazibesini korumaya çalışıyor.

Yapılan Kentsel dönüşüm ile cehresi değişen Ayder yaylasına bağlı doğa güzellikleriyle ziyaretçileri adeta büyüleyen yaylalarından biri olan ve 6 km uzaklıkta bulunan Galler düzü Yaylası alanı kamp kurmaya da oldukça elverişli olduğundan bu yerde Çamlıhemşin Belediyesi tarafından çalışmalar yapılıyor.

GALLER DÜZÜ YENİDEN DÜZENLENİYOR

Rize ilinin, Çamlıhemşin ilçesine bağlı yaklaşık 1600 metre rakımlı Galler düzü yaylası, her yıl geleneksel olarak boğa güreşlerinin düzenlenmesi ve genelde hafta sonları günlük piknik alanı olarak kullanılması ile öne çıkışının yanısıra aynı zamanda tırmanışçıların tercih ettiği yerlerden biridir.

Çamlıhemşin Belediyesi tarafından başlatılan “kamp alanı” çalışmaları son hızıyla tamamlanarak sezona açılması planlanıyor.

Çamlıhemşin Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Başkanımız Sn. Osman Haşimoğlu Galler düzünde başlatmış olduğumuz “Galler Düzü Günü Birlik Alan ve Çadırlı Karavan Kamp Alanı” çalışmasını yerinde inceledi” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI