Başkan Basa ve Ak Parti İlçe Teşkilatından Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Basa ve Ak Parti İlçe Teşkilatından Hayırlı Olsun Ziyareti

YÖREDEN HABER 20.10.2022 09:58:58 35 0
Başkan Basa ve Ak Parti İlçe Teşkilatından Hayırlı Olsun Ziyareti

PAZAR-Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın son olağan genel kurulunda göreve seçilen Ali Bekiroğlu başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna ziyaretler devam ediyor.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Ak Parti Pazar İlçe teşkilatı, seçim süreçlerini tamamlayan, yeni seçilen ve güven tazeleyen Oda Başkanları ile yönetim kurullarına tebrik ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda ziyaretlerine devam eden Başkan Basa ve Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ile beraberindekiler, Başkan Ali Bekiroğlu’nu makamında ziyaret ederek yönetimine başarılar dilediler.

Başkan Basa, “Oda mensubu olmak, Oda’ya hizmet etmek, bulunduğunuz meslek grubuna hizmet etmek gerçekten çok önemli bir görev. Bu görevinizde yapacak olduğunuz hizmetlerde size ve yönetim kurulu üyelerinize başarılar dilerim” diye konuştu.

Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bekiroğlu, kongre sonrası gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretleri sonrası iadeyi ziyarette bulunan tüm kurum amir ve çalışanları ile esnaflara da teşekkür ederek, aldıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı