BAŞKAN ARHAVİ’NİN YARDIMINA KOŞTU.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Arhavi’de yaşanan sel felaketi ardından İlçeye yardım TIR’ını gönderdi.

YÖREDEN HABER 28.07.2021 09:37:50 63 0
BAŞKAN ARHAVİ’NİN YARDIMINA KOŞTU.

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi’de Kapisre deresinde istinat duvarının çökmesi ardından İlçe merkezi ve Boğaziçi Mahallesinin su altında alması beraberinde mağduriyetleri de doğurmuştu. Çok sayıda İşyeri ve yüzlerce ev su altında kalırken yine yüzlerce araçta oluşan sel sonrası su altında kalmıştı.

Arhavi’de bir anda Elektriklerin devre dışı kalması ve İlçeye su sağlayan ana isale boru hattının tahrip olması nedeniyle geçici süre su verilmemişti. İlçede mağduriyet oluşması ardından dost Belediyelerde zaman geçirmeden Arhavi’nin yardımına koştular. Bunlardan biri de İstanbul Şişli Belediyesi oldu.

Şişli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü olan ve kendisi de Arhavili olan ve afet sırasında Bayram tatili nedeniyle İlçe ’de bulunan Tolga Özçakmak’ta gelişmeleri an be an Başkan Muammer Keskin’e iletti. İlçenin ihtiyaçlarını tespit eden Başkan Keskin’de zaman geçirmeden Yağmurluk, Çizme, Su, Temizlik Malzemeleri ve Gıda Kolileri bulunan yardım aracını Arhavi’ye göndererek ihtiyaçlı ailelere ulaştırdı.

Başkan Vasfi Kurdoğlu ’da Arhavi’nin evladı olan Tolga Öçakmak’a yardımların ulaştırılmasında destekleri için, Başkan Muammer Keskin’e de hiç düşünmeden ve zaman geçirmeden organize edip yardım aracını Arhavi’ye göndererek kendilerine büyük moral destek verdiği için Teşekkür etti.

Yardım alan vatandaşlarda Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e Arhavi’de bu zor günde yanlarında olduğu için Teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI