Başkan Ağaç Dikti..

Rize Belediyesi başlattığı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında şehrin sahil kesiminden üst rakımlarda bulunan Isırlık Mesire alanına kadar birçok farklı noktada ağaç dikimi yapıyor

YÖREDEN HABER 15.02.2022 10:29:28 71 0
Başkan Ağaç Dikti..

Özellikle meyve ve uzun ömürlü ağaç türlerinin tercih edildi çalışmalar, ekiplerin yoğun çalışmalarıyla devam ediyor. Yaklaşık olarak 10-15 bin arası ağaç ve bitki dikiminin yapılması planlanıyor.ifadelerinin yer aldığı açıklamada 'Isırlık Tabiat Parkı ve Mesire alanında devam eden çalışmaları inceleyen Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, burada ağaç dikim çalışmalarına eşlik etti.

Başkan Metin, yaptığı açıklamada vatandaşların yaz aylarında aileleriyle birlikte gelip güzel vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturmayı hedeflediklerini söyleyerek Dağbaşı’ndan yapımı devam eden yolun tamamlanmasıyla birlikte alanın cazibesinin artacağını vurguladı.

Başkan Metin ayrıca, çalışmalarını özveriyle sürdüren Doç. Dr. Ömer Lütfü Çorbacı’ya, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden destek veren hocalara, Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel’e, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeline ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile koordineli bir şekilde devam eden çalışmalarda Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden Doç. Dr. Ömer Lütfü Çorbacı koordinesinde çalışmalar sürdürülüyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI