Başbakan'dan vefa ziyareti!

Ayder'in köklü ailesine misafir oldu.

YÖREDEN HABER 27.08.2013 20:05:05 32 1
Başbakan


Başbakan Ayder'i ziaretlerinde bir seri görüşmelerde bulundu.Bu görüşmelerde Dernek Başkanı Ömer ALTUN'ile de istiaşare ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.




NOT DEFTERİNE ŞUNLARI YAZDI


Babakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Çamlıhemşin ve Ayder ziyaretinde Ayderin köklu esnaflarından Haşımoğlu ailesine ait Haşimoğlu oteli ziyaret etti.Başbakan Erdoğan otelde bir süre kalarak Haşımoğlu ailesi ile sohbet etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan otel defterine Haşimoğlu otel ziyaret ederek eski günlerimizi hayırla yaddettik, bu vesile ile eski dost büyüğümüz Haşim amcayı rahmetle andık. Bol bereketli kazançlı dileğiyle selam ve sevgilerimle diye yazdı.

Haşimoğlu ailesi adina otel yönetici Zeynep Haşimoğlu yaptığı açıklamada, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 günlük yoğun Rize programında bizleri de unutmayarak otelimize ve ailemize göstermiş olduğu yakın ilgi ve samimiyetten dolayı kendilerine teşekkür ederiz...Otelimizin kurucusu olan Rahmetli dedem
iz Haşim Haşimoğlu'nun fotoğrafını göstererek '' kendisi bu bölgede tanıdığımız en eski aile dostlarımızdandır.'' diyerek bizleri ayrıca onurlandırmıştır..Sayın başbakanımıza ayağınıza yüreğinize sağlık diyor tekrar teşekkür ediyorum dedi.










ayder53.




 

Anahtar Kelimeler:
vaybe
28.08.2013 13:05:26
bir adam bukadar fedakar ve cefakar olabilirmi bu adam başbakan değil senden benden birisi ...ömer altun başkan ayder için neler söyledigi önmeli degil zaten akp aydere yapacagını yaptı 21 milyardolarlık yatırım bu müthiş bişey

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI