Bakanlıktan yetki belgesi verildi

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'ne Saç Kalınlık Ölçüm Yetki Belgesi verildi.

YÖREDEN HABER 18.05.2014 16:35:19 10 0
Bakanlıktan yetki belgesi verildi
Ali Rıza KÖROĞLU
Doğu Karadeniz Bölgesinde bu alanda yetki belgesi alan ilk kurum olma özelliğini taşıyan KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu, Gemi İnşa sektörünün ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir.

2017 yılı ortasına kadar geçerli olacak olan yetki belgesi ile birlikte, Abdullah Kanca MYO, Gemilerin Teknik Yönetmeliği kapsamında sac kalınlık ölçümü konusunda yetkilendirilmiştir. Bu sertifika ile birlikte KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO, Okul Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı önderliğinde, Gemi İnşaatı Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Orhan Nazım Aksu, Öğr. Gör. Mustafa Kemal Sezer ve Öğr. Gör. Ali Kangal tarafından her türlü gemi ve su araçlarının saç kalınlık ölçümü yapılabilecek.
Gemi İnşaatı Programına 2014/2015 Eğitim Öğretim yılında 40 öğrenci alacak olan KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO, Gemi sektöründe edinilen tecrübeyle gemi projeleri, mühendislik hesapları ve danışmanlık hizmetlerinin yanında, gemi ve su araçlarının sac kalınlık ölçümü alanında da hizmet vermeye başladı. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı