Bakan Soylu Başkanlığında Karadeniz Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında video-konferans sistemi üzerinden Karadeniz Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısı gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 3.05.2020 09:11:23 32 0
Bakan Soylu Başkanlığında Karadeniz Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında ve video konferans yöntemi ile Bakan Yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı, İller İdaresi Genel Müdürü ve Göç İdaresi Genel Müdürünün Karadeniz Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya illeri temsilen; Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra Amasya, Artvin, Bayburt, Bolu, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Karabük, Ordu, Samsun, Sinop, Trabzon, Tokat ve Zonguldak valileri ile bu illerin İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürleri, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç Müdürleri katıldı.

Toplantıda güvenlik ve asayişe ilişkin hususlar başta olmak üzere illerde Valilikler koordinesinde yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı.

Rize Valisi Kemal Çeber, toplantıya ilişkin yaptığı kısa değerlendirmede; Karadeniz Bölgesi genelinde güvenlik altyapı hizmetleri, asayişe ilişkin konular ile yeni tip koronavirüs ile mücadele hususunda yerine getirilen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldığını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı