Bakan Kurum ile 'Kentsel Dönüşüm' Görüşmesi Yapıldı

Yapılan ziyaretle ilgili Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa açıklamalarda bulundu.

YÖREDEN HABER 17.04.2021 12:13:22 102 0
Bakan Kurum ile

Ak Parti Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak, Muhammed Avcı ve beraberinde Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ile birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarını görüşmek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ziyarette bulundular.

Yapılan ziyaretle ilgili Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Genel Başkan yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı, Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak, Pazar ve Hemşin Belediye Başkanlarımız ve bir heyetle birlikte Hemşin ve Pazar ilçelerimizin kentsel dönüşümü için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek ilgili yatırımlar konusunda toplantı gerçekleştirdik” dedi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,” Pazar ve Hemşin İlçelerimizin Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili projeleri görüşmek üzere Rize Milletvekillerimiz, İlçe başkanımız Adem Yıldız ve Hemşin Belediye Başkanımız Halim Kazım Bekar ile birlikte Bakan Kurum'u makamında ziyaret ederek bir araya geldiklerini ifade etti


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI