Ayder'de seçimler yapıldı.

Çamlıhemşin-Ayder Çevre ve Turizm Derneği'nde Bayrak Değişimi 2006 yılından bu yana faaliyette olan Çamlıhemşin-Ayder Çevre ve Turizm Derneği olağan genel kurulu sonuçlandı

YÖREDEN HABER 2.06.2017 08:38:08 73 0
Ayder

Haber ve Fotoğraflar ; Bülent İsmailoğlu

Tek listenin aday olduğu seçimlerden birlik ve beraberlik sonucu çıktı. Mevcut başkan Ömer Altun ve ekibi seçime katılmayıp, yönetimi Erdal Sarı ve ekibine devretti.

Erdal Sarı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Hüseyin Mamuş, Uğur Yıldız, Selim Topal, Cengizhan Pelit, Mehmet Ballı ve Bülent İsmailoğlu isimlerinden oluştu..

  Çamlıhemşin-Ayder Çevre ve Turizm Derneği yeni başkanı Erdal Sarı yaptığı açıklamada  'Değerli Ayder Halkı, Ayderimizin birlik ve beraberliğinin en önemli yapı taşlarından Ayder Çevre ve Turizm Derneği'nin yönetimini devralmış bulunmaktayız. Öncelikle derneğimizin kuruluşundan bu yana emek harcayan herkese Ayder ve yönetimimiz adına teşekkür ederiz.

Bizler almış olduğumuz bu bayrağı daha ileri taşımak için, Ayder için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz'dedi.

Sarı 'Ayder; kimimizin doğduğu, kimimizin doyduğu, kimimizin gurbetteki duvarını süslediği, kimimizin yıllardır hasretiyle yandığı, kimimizin dönebildiği, kimimizin 'dönemesem de beni oraya gömün' diye vasiyet ettiği, dünyadaki cennetimizdir.... Ayder; rahmetli atalarımız, çocukluğumuz, gençliğimizdir... Bizler bütün bunların bilinciyle ve sorumluluğuyla elimizi taşın altına koyduk. Bu yolda bize destek olan, seçimlere katılan, bizi cesaretlendiren herkese sonsuz tesekkürlerimizle' diyerek sözlerini tamamladı...


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI