Avcı, Pazar’da Muhtarlarla Bir araya geldi

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve beraberindekiler, Pazar İlçesinde yeni hizmete açılan Muhtarlar Derneğine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

YÖREDEN HABER 18.03.2022 17:06:56 146 0
Avcı, Pazar’da Muhtarlarla Bir araya geldi

PAZAR-Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve beraberindekiler, Pazar İlçesinde yeni hizmete açılan Muhtarlar Derneğine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Avcı, beraberindekilerle birlikte Pazar İlçesinin sorunlarını masaya yatırarak, Muhtarlardan çözüm önerilerini dinlediler.

Muhtarlar Derneği Toplantı Salonundaki toplantıya, Milletvekili Muhammed Avcı’nın yanı sıra, Ak Parti İl Başkanı İshak Alim,İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt,Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ve İl genel meclisi üyeleri Rasim Çorbacı,Recep Üst ve  konularla ilgili daire müdürlerinin de hazır bulunduğu geniş katılımlı toplantıda, ele alınan sorunlar ve önerilerden bazıları şunlar oldu.

  1. Kentsel Dönüşüm,
  2. Köylerde var olan sıkıntılar,
  3. Havaalanı çevre düzenlenmeleri
  4. Havaalanı-Kız kulesi arasında mevcut alanda 'MİLLEET BAHÇESİ' kurulması
  5. Hamidiye bölgesinin tamamının Belediye mücavir alanına alınmasındaki son durum
  6. Muhtarların ortak sıkıntı olan TELEKOM un hizmette yetersiz kalışı ve bu durumun çözüme kavuşturulması için yapılması gerekenler
  7. Muhtarların Pazar TEDAŞ ta çalışanlardan duyduğu memnuniyetin devam edilmesi
  8. İlçede Belediye çalışmalarında nelerin daha aktif hale getirilmesi

Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Ak Parti İlçe başkanı Adem Yıldız'ın sorulan sorulara cevap vermeleriyle devam eden toplantıda, bu ve buna benzer konuları tek tek not alan Milletvekil Muhammed Avcı, sorunların çözümü,istek ve taleplerin yerine getirilmesi için yakından ilgenerek takipçisi olacağını dile getirdi. Katılımları için de muhtarlara teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI