ATABARI KAYAK MERKEZİ SEZONA MERHABA DEDİ.

Artvin Atabarı Kayak Merkezi koronavirüs tedbirleri üst düzeyde tutularak kayak sezonuna merhaba dedi.

YÖREDEN HABER 3.02.2021 17:05:03 43 0
ATABARI KAYAK MERKEZİ SEZONA MERHABA DEDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Atabarı Kayak Merkezi koronavirüs tedbirleri üst düzeyde tutularak kayak sezonuna merhaba dedi.

Artvin şehir merkezine 17 kilometre uzaklıkta yer alan 2 bin 200 rakımlı Mersivan Bölgesinde bulunan Atabarı Kayak Merkezinde kayak sezonunu açıldı. Atabarı Kayak Merkezi misafirleri için tüm Kovid-19 tedbirlerini aldı. Hafta içi her gün 10.00-17.00 saatleri arasında HES kodu sorgulaması ile misafirlerini ağırlayacak olan Atabarı Kayak Merkezi’nde koronavirüs tedbirleri üst düzeyde tutuluyor.

-HES kodu olmayan kayak merkezine alınmayacak

Atabarı Kayak Merkezi'nde koronavirüs tedbirleri üst düzeyde tutularak kayak sezonu açıldı. Alınan tedbirler şöyle: Hafta içi her gün 10.00-17.00 saatleri arasında HES kodu sorgulaması ile Atabarı Kayak Merkezi’ne vatandaşlar alınacak. HES kodu olmayanlar kesinlikle tesislere alınmayacak.

Restorantlar kapalı olmak kaydıyla paket servisi yapılabilecek. Sıcak içecekler kayak severlere restorandın dış kapısından yapılabilecek. Kayak yaparken gözlük, kayak eldiveni ve maske takılacak. Çocuklar için ayrıca kast takılması zorunlu olacak. Hafta sonu ise sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Atabarı Kayak Merkezi yasa gereği kapalı olacak. Öte yandan araçların zincirsiz tesise alınmayacak.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI