Aslan ve Basa'dan yeni yıl mesajı

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa yeni yıl mesajları yayımladı.

YÖREDEN HABER 31.12.2014 14:54:24 119 1
Aslan ve Basa
PAZAR KAYMAKAMI SELÇUK ASLAN’IN YENİ YIL MESAJI
“Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2014 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Fert ve millet olarak 2015 yılına dair beklenti ve umutlarımız ise; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliğidir. Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2015 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. Baş döndürücü bir hızla değişen dünya şartları yeni fırsatları da beraberinde getirmektedir. Sevgili Pazarlılar, Sevgi, barış ve hoşgörü ilçesi Pazar’da bir yeni yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan dolayı fevkalade mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, ülkemizin demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde daha da gelişip, güçleneceğine olan inancımız tamdır. Milletçe, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri de milli yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çözebileceğimiz ise mutlaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilçemize, ülkemize ve Pazarlı hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Pazarlıların yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım”

Pazar Belediye Başkanı Basa'nın Yeni Yıl Mesajı
Basa, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, geride bıraktıkları yıl içerisinde, hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
“Belediyemiz yoğun bir çalışma sezonunun ardından, 2015 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayacak ve halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmaya devam edecektir. Her yeni yıl; yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. Yeni yılda ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda değerli halkımız ile el ele, güzel ilçemizin geleceği için çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, ilçemize, milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Ayrıca Pazar halkımızın yeni yılını kutluyorum.'

 

Anahtar Kelimeler:
SALİM
1.01.2015 13:36:38
sayin kaymakammiizi ve başkanimizi kutlarim

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI