ARTVİN’DE KADİR KÜÇÜKAY GÜVEN TAZELEDİ

Artvin Madeni İşler Sanatkârlar Esnaf Odası, eski ismiyle Artvin Sanatkârlar Odası, olağan genel kurulunu yaptı. Genel kurulda mevcut başkan Kadir Küçükay yeniden başkan seçilerek güven tazelemiş oldu.

YÖREDEN HABER 15.03.2018 13:11:41 30 0
ARTVİN’DE KADİR KÜÇÜKAY GÜVEN TAZELEDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Madeni İşler Sanatkârlar Esnaf Odası, eski ismiyle Artvin Sanatkârlar Odası olağan genel kurulunu yaptı. Sanayi sitesi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Demirhan Elçin, mevcut Başkan kadir Küçükay, oda temsilcileri ve sanatkârlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından gündem maddeleri tek yerine getirildi. Gündem gereği oluşturulan divana Demirhan Elçin, Hakkı Seyhan, Ali Gürel, Tancer Atabey ve Ömer Küçükay getirildi.

Yapılan olağan genel kurulda 2014 – 2015-2016-2017 yılları faaliyet raporu, hesap raporu müzakere edilip oylandı. Yönetim ve denetleme kurulu ayrı ayrı ibra edildi. Tahmini bütçe okunmasının ardından üyelerin oylarına sunuldu.

Ardından yeni yönetim listesi divana sunuldu. Daha sonra seçime geçildi. Yapılan seçimde yeni yönetim belirlendi.

Seçimde yeniden Başkan Seçilen Kadir Küçükay, üyelere yaptığı teşekkür konuşmasında, “Oda üyelerimizin daha rahat ve huzurlu çalışma ortamı oluşturmak için ilk gün ki anlayış içinde yönetim kurulu üyelerimize çalışmalarımız sürdüreceğiz. Bu bağlamda bizi bu göreve layık gören bütün üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Artvin Madeni İşler Sanatkârlar Esnaf Odaları Yeni Yönetimi

Başkan: Kadir Küçükay. Yönetim Kurulu Üyeleri: Mevlüt Duyan, Cihat Erdem, Hakan Özer, Kemal Saraç, Dursun Bülbül, Alper Gürel.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI