Artvin Büyük Medya Buluşmasına Hazır…

Medya buluşması kapsamında Artvin'e gelen 72 Uluslararası, yaygın medya ve yerel medya temsilcileri program çerçevesinde, Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kültür ve Kongre Merkezi'nde panel düzenlenecek.

YÖREDEN HABER 7.06.2022 14:28:47 87 0
Artvin Büyük Medya Buluşmasına Hazır…

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Küresel Gazeteciler Konseyi bünyesinde, Artvin Valiliği, Artvin Çoruh Üniversitesi, Batum Başkonsolosluğu, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, Batum DEİK ve Artvin MÜSİAD paydaşları ile beraber Artvin'de planlanan Medya Buluşması 8 Haziran-12 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 3 Günlük Artvin programının ardından Batum'da Gürcü ve Türk gazetecilerin medya buluşması faaliyeti de yapılacak.

10 Haziran Cuma günü saat 17,30 da Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür merkezinde Medya Paneli Kapsamında konuşmacı olarak Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Prof. Dr. Levent Eraslan, Av Atilla Diler, Prof. Dr. Özgür Eminağaoğlu katılacak. Medya Panelinde; Medyanın toplum üzerindeki etkisi, Sosyal medya ve dijital medyanın günümüzdeki faktörleri ve rolleri, Küreselleşme ve medya, Artvin Çoruh Üniversitesi tıbbı aromatik bitkiler ihtisaslaşma projeleri konuları konuşulacak.

Geniş kapsamlı yapılan programı organize eden Küresel Gazeteciler Konseyi, Artvin İl Temsilcisi Aydın Tatar; yaptığı açıklamada; program kapsamında dışardan gelen uluslararası yaygın medya ve yerel medyanın yanı sıra Artvin'de görev yapan yerel ve yaygın medya temsilcileri, üniversitesi öğrencileri ve tüm halkın katılımı beklendiğini ifade etti.

Ayrıca Artvin’de faaliyet gösteren Artvin Gazeteciler Cemiyeti ve Faal Gazeteciler Derneği Başkanları ve üyeleri katılım sağlamalarının beklediklerini belirten Tatar, özellikle gençlerimizin ve medya ile ilgisi olan herkesin mutlaka katılım sağlanması gereken bir panel olduğunu belirterek panele tüm ilgilileri ve duyarlıları davet


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI