ARICILARDAN DOKAP BAŞKANI GÜLTEKİN’E ZİYARET

Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu Bayburt İl Başkanı Metin Bilgin, Yardımcısı Yaşar Çalışkan ve YK Üyesi Halit Yıldırım, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma

YÖREDEN HABER 24.12.2021 09:57:04 47 0
ARICILARDAN DOKAP BAŞKANI GÜLTEKİN’E ZİYARET

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-GİRESUN

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan GÜLTEKİN; ” Bayburt, Artvin, , Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon illerinden oluşan DOKAP BKİ görev alanına bundan sonra Tokat ili de ilave edilerek il sayısı dokuza ulaşmıştı. Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 13 Mayıs 2020 tarihli ve 2538 sayılı kararnameye göre Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon illerinden oluşan DOKAP BKİ görev alanına bundan böyle, Amasya ve Çorum illeri ilave edilerek hizmet vermiş olduğumuz il sayısı 11’e ulaşmış oldu. Göreve geldiğimde, hayvancılık, arıcılık ve çeşitli tarım ürünlerinin asırlardır üretildiği ve yetiştirildiği Bayburt ilimizi ziyaretimde, Dokap olarak başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı yenilikçi katma değeri ve üreticilere maddi geliri daha yüksek yeni projelere desteğimiz her daim devam edecektir. Bu nazik ziyaretinize çok teşekkür ediyorum. Sizin kıymetli misafirlerimizin aracılığınızla Bayburtlu hemşerilerimin ve sizlerin şimdi den yeni yıllarını tebrik ediyor ve tüm Bayburt halkına selam ve sevgilerimi iletmenizi istirham ediyorum.” dedi.

Bayburt, Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu Bayburt İl Başkanı Metin BİLGİN; “Dokap genel merkezinde sizlere aktarmış olduğumuz projelerimiz hakkında detaylı bilgi ve projelerimize vereceğiniz destek çalışmalarınız ve bölgenize bağlı tüm illere vermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı şahsım ve Federasyonum olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yine çok sıcak misafirperverliğinizden dolaylıda teşekkür ediyoruz. “dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı