ARHAVİ’Lİ AYDIN ÇAKAR’DAN VEFA Ölen Köpeklerine Mezar Yaptılar.

Arhavi'de çay bahçesi işletmeciliği yapan Aydın Çakar, İngiliz cinsi "CESPİR" isimli köpeğinin ölmesinin ardından büyük üzüntü yaşıyor.

YÖREDEN HABER 24.01.2021 10:30:23 136 0
ARHAVİ’Lİ AYDIN ÇAKAR’DAN VEFA  Ölen Köpeklerine Mezar Yaptılar.

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ- Çakar, en yakın dostu olarak adlandırdığı 'CESPİR' için Şenköy Köyündeki evinin önünde betondan özel mezar yaptırdı.

Çakar ailesinin 16 yıl boyunca beslediği İngiliz cinsi Cespir isimli köpeği yaşlılık nedeniyle bir süre öldü. Cespir'in ölümü Çakar ailesini yasa boğdu. Köpeğinin mezarı başında gözyaşı döken Aydın Çakar ve eşi Necmiye Çakar adeta evlat acısı yaşıyor.

Aydın Çakar, yaptığı açıklamada 'Cespirin mezarını yaptırınca üzüntümüz biraz azaldı. Her gün mezarının yanına geliyoruz. O bizim kıymetimizdi, arkadaşımızdı, canımızdı. Bizim için iki ayaklı canlıdan farksızdı. Evlat acısı gibi geldi. 16 sene minikliğinden beri bizimle beraberdi. Evimizin neşesiydi. Yanımızda yatardı. İnsan gibi bizimle televizyon seyrederdi. Masamdaki sigaramı çakmağımı yanıma getirirdi. Çok üzgünüz Köpek sevgisi olmayanın insan sevgisi olmaz. Cespirimizi hiç unutmayacağız' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI