Ardeşen Turizm Fakültesini incelediler

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN beraberinde Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ ve Ardeşen Kaymakamı Emrah YILMAZ ile Ardeşen Turizm Fakültemizin yeni tamamlanan binasında incelemelerde bulundu.

YÖREDEN HABER 5.08.2017 09:22:39 117 0
Ardeşen Turizm Fakültesini incelediler

Ardeşen Turizm Fakültesi binası, konferans salonu ve yemekhanede incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ve beraberindeki heyet daha sonra fakülte binasının çevresini gezdiler.

Yeni eğitim öğretim dönemine hazır olan fakülte binamız hakkında bilgi veren Rektörü Karaman, “İki bloktan oluşan ve toplam 12.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Turizm Fakültemiz binasında 14 derslik, 4 amfi, 2 bilgisayar laboratuvarı, farklı etkinlikler için 6 öğrenci atölyesi, 500 kişilik konferans salonu, kütüphane, 20 akademisyen odası ve idari bölüm bulunuyor.” dedi.

Karaman ,ayrıca Fakülte binası içerisinde Fındıklı ve Pazar ilçelerinde bulunan fakülte ve yüksekokullarımıza da hitap edecek yemekhanenin yer aldığını ifade etti.

Üniversitenin her geçen gün gelişerek büyüdüğünü belirten Rektörümüz, “ Biz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak yalnızca merkez kampüsümüzle sınırlı kalmayıp ilçelerimizde yer alan eğitim binalarımızla da ilimizin geleceğine ve eğitim öğretim kalitesinin artmasına katkı sunmaya devam ediyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı