Ardeşen GSK Artık Tek Lider!

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 18. haftasında aynı puana sahip olduğu lider Trabzon Zağnos'un ardından 2. sırada yer alan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulubü, rakibini 6 sayı farkla mağlup ederek puan farkıyla liderliğe yükseldi.

YÖREDEN HABER 1.02.2016 08:23:45 18 0
Ardeşen GSK Artık Tek Lider!
 Bayanlar Hentbol Süper Lig'de Ardeşen Gençlik, Zağnosspor'u 26–20 mağlup etti ve Zağnosspor’un 13 haftalık yenilmezliğine son verdi. Liderlik koltuğunun da tek sahibi olmayı başaran Ardeşen GSK puan kaybı yaşamadan normal ligi tamamlarsa Play-Offlara avantajlı bir şekilde katılacak.
 
Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 14–11 Ardeşen üstünlüğünde tamamlanmıştı.
 
Lig de 4 Şubat Perşembe günü İstanbul Üsküdar Belediyespor’a konuk olacak olan Ardeşen GSK, 6 Şubat Cumartesi günü ise İzmir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak.
 
Maç sonu bir açıklama yapan Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, “Ligimiz bu sezon hiç olmadığı kadar çekişmeli ve mücadeleli geçiyor. Bu da hentbol de seyir zevki ve mücadelesi yüksek bir ortam oluşturuyor. Ligimize baktığımız da ilk 5’te yer alan takımlar olarak çok iyi bir mücadele içerisindeyiz. İnşallah bu Türk bayan hentbolüne katkı sağlar. Bugün rakibimize nazaran daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Biz defansta daha iyiydik. Zaman zaman ofansta basit hatalar yapsak da, defansımızın, kalecimizin performansı ve seyircimizin desteği ile galibiyete ulaştık. Daha lig devam ediyor. Normal lig de 5 maçımız daha var. Şampiyonluk için Play-Off oynayacağız. Bugün kazandık ama önümüzdeki maçlara da bakmaya devam edeceğiz.” Dedi.
 
Salon: Ardeşen Meslek Yüksekokulu
 
Hakemler: Hasan Tiryaki, Alper Güllep
 
Ardeşen Gençlik: Graovac (Pirsl), Grubisic 2, Vuckovic 2, Burlachenko 4, Jankovic 5, Georgijev 6, Andruchuk 1, Vashchuk 4, Valeria, Barbara 2
 
Zağnosspor: Serpi Çapar (Serpil Değirmencioğlu), Trifunovic 1, Seric, Jale Kırdal 6, Kübra Özyılmaz, Stevanoska, Gidrgievska 5, Kyrivishova 2, Betül Yılmaz 3, Horvat 3
 
Devre: 14-11
 
İki dakika cezası alanlar: Georgijev (2) (Ardeşen Gençlik), Betül Yılmaz (2), Horvat (2), Jale Kırdal, Trifunovic (Zağnosspor)
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI