Ardeşen Gazeteciler Derneği yeni ofisini açtı.

Rize’nin Ardeşen İlçesinde 2009 yılında kurulan Ardeşen Gazeteciler Derneği yeni ofisini açtı.

YÖREDEN HABER 18.12.2021 11:22:04 66 0
Ardeşen Gazeteciler Derneği yeni ofisini açtı.

Ardeşen’de görev yapan basın mensuplarının bir çatı altında toplandığı dernek açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Ardeşen Gazeteciler Derneğinin açılışına Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı, Eski Müsteşar İmdat Akmermer, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, Demirören Haber Ajansı Karadeniz Bölge Müdürü Muhammet Kaçar, Demirören Haber Ajansı Rize Temcilcisi Arzu Erbaş, Anadolu Ajansı Rize Temsilcisi Muhittin Sandıkçı, Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çetin Çakır, Çaykur Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Erbaş, siyasi parti başkanları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Açılışta Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Navdar, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından protokol ve davetlilerin katılımlarıyla derneğin açılış kurdelesi kesildi.

Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Navdar yaptığı konuşmada “Dernek çatısı altında bulunan basın mensuplarımızın bölgemizde medya noktasında etkin bir rol oynayan köklü kuruluşlarımızdan Gelişim TV Medya Okulu mezunu olduğuna vurgu yapmak isterim.

Navdar, Biz Gazeteciler yolda iki kez 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü ve 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü olarak kutlanan özel günlerde değil bir açılışınız ya da tanıtımınızda habere ihtiyaç duyduğunuz gibi her daim toplumdaki saygınlığımızı hissetmek ve haber mahiyetinde ulaşılırlarımızın aktif olmasını isteriz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ardeşen Gazeteciler Derneğimizin yeni ofisi yerelde ilçemize, genelde de bölge ve ülkemize hayırlı olsun. Tekrardan açılış törenimize geldiğiniz için Şükran ve minnetlerimi sunar teşekkür ederim.”



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI