Ardeşen-Çamlıhemşin ve Fındıklı'da hasar

Vali Ersin Yazıcı, Rize'de dün geceden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle oluşan su taşkınlarının zarar verdiği Ardeşen, Çamlıhemşin ve Fındıklı ilçelerinde incelemelerde bulundu.

YÖREDEN HABER 24.09.2014 19:38:58 94 0
Ardeşen-Çamlıhemşin ve Fındıklı
Dün geceden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle, Ardeşen-Çamlıhemşin karayolunda heyelan meydana geldi.

Vali Yazıcı, aşırı yağış sonrası etkilenen yolların açılması için İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin hızlı bir şekilde bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Yolların açılıp düzeltilmesiyle birlikte ekiplerin hasar tespit çalışmalarına başlayacağını söyleyen Vali Yazıcı, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ardeşen-Çamlıhemşin karayolu 4. km'sinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol kısmen ulaşıma kapanırken, Karayolları ekipleri ulaşımı kontrollü olarak tek şeritten veriyor. 

Vali Ersin Yazıcı, inceleme sonrasında yaptığı açıklamada “Geceden beri etkili olan yoğun yağışlar halen devam ediyor. Birkaç noktada sıkıntımız var. Bunlardan bir tanesi de Ardeşen-Çamlıhemşin karayolu. Yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç saat içinde yolu trafiğe tamamen açmayı hedefliyoruz. Bu yağışlar bir süre daha devam edecek' dedi.

Yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Yazıcı, “ meydana gelen heyelanda can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu, heyelanın verdiği zararın ise en kısa sürede giderileceğini ve bölgede hayatın normale döneceğini ” söyledi.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı