ANLAMLI TOPLANTI TAM KADRO YAPILDI!

'SANATIMLA BENDE VARIM' Projesi Aile ve Dayanışma Toplantılarının İkincisini Düzenlendi

YÖREDEN HABER 27.08.2013 13:22:22 19 0
ANLAMLI TOPLANTI TAM KADRO YAPILDI!



Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün Engelliler Destek Programı kapsamında yürütmüş olduğu “Sanatımla Bende Varım Projesi” aile ve dayanışma toplantılarının ikincisini düzenledi.

Bu kapsamda Rize Derepazarı ilçesinde bulunan Zümrüd-ü Anka Butik Otelde düzenlenen kahvaltıya Sn. Valimiz Nurullah ÇAKIR, İl Müdür Yardımcımız Ramazan KOPUZ , projenin hizmet sunduğu öğrenciler ve aileleri ile projede yer alan eğitmenlerimiz katıldı.

Aynı zamanda toplu açılış sebebiyle Rize’ ye gelen Ak Parti İzmir Milletvekili, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali YILDIRIM, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Hayati YAZICI, Ak Parti Rize Milletvekili Sn. Hasan KARAL, Ak Parti İstanbul Milletvekili Sn. İsmail SAFİ, Çaykur Genel Müdürü Sn. İmdat SÜTLÜOĞLU’ nun da orada bulunması , Rize’de engelliler için yapılmış böyle bir projenin varlığından haberdar olmaları , engelililerimiz ve aileleriyle bir arada bulunmaları açısından projemiz adına da olumlu bir sonuç teşkil etmektedir. Bu sayede engellilerimizin katıldığı aktivitelerin geniş kapsamda olduğunu görerek projemizde bize desteklerini belirttiler. Çocuklarımızla hatıra fotoğrafı çekilerek onları başarılarından dolayı tebrik ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI