Ankara'daki Rizeli bürokratlara RİDEF'ten ziyaret

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF), 2022 yılında yapacağı faaliyetler ve gerçekleştirmeyi planladığı projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Başkentteki Rizeli bürokratlarla yakın temasını sürdürüyor.

YÖREDEN HABER 7.01.2022 09:46:38 29 0
Ankara
Ankara Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF), 2022 yılında yapacağı faaliyetler ve gerçekleştirmeyi planladığı projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Başkentteki Rizeli bürokratlarla yakın temasını sürdürüyor.
Hemşehri ziyaretlerine devam eden RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, Genel Sekreter S.Gürkan Oflu, Genel Sayman Arif Semih Köse, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Delal, Genel Başkan Yardımcıları Elmas Kutlu, Metin Aydın, Osman Altun, Emine Tülay Sülüngür, Hasan Kılıçarslan ile Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Cin, Rize Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Bengü Şahinbaş, Rize Eğitim Kültür Derneği Başkan Yardımcısı olan GSB Uluslararası İlişkiler Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Emre Kaçar ile birlikte bu hafta Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er ile ETİ Maden Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenlik Daire Başkanı Seyfullah Yılmaz'ı makamlarında ziyaret etti.
KYK Genel Müdürü Recep Ali Er ile ETİ Madende Daire Başkanı olan Seyfullah Yılmaz'a Çaykur Rizespor atkısı takdim eden RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, 'Rize Dernekleri Federasyonu olarak başarılı hizmetleriyle yüzümüzü ağartan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü çok değerli hemşehrimiz, büyüğümüz Sayın Recep Ali Er'i makamında ziyaret ettik. Kapısını hemşehrilerine her zaman açık tutan Sayın Er'e 2022 yılında gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projeler ve faaliyetler hakkında bilgi sunduk, desteğini istedik. Bizi çok samimi olarak karşılayıp yakın ilgi gösteren Sayın Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Yine ETİ Madende Daire Başkanı olan hemşehrimiz Sayın Seyfullah Yılmaz'a da yakın ilgi ve samimiyeti için teşekkürlerimizi sunuyoruz. ' dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı