ALİM; HUZUR, BEREKET VE BERABERLİĞİN HAKİM OLDUĞU BİR KAMPANYA YAŞADIK

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; Çaykur ailesi olarak yaş çay yatırımının yapıldığı, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illeri bölgemizde 2023 yılı yaş çay kampanyasını da büyük bir huzur içinde sorunsuz tamamla

YÖREDEN HABER 18.10.2022 13:50:33 78 0
ALİM; HUZUR, BEREKET VE BERABERLİĞİN HAKİM OLDUĞU BİR KAMPANYA YAŞADIK

Yine de bereketiyle, 2022 yılı yaş çay kampanyası hasat dönemini büyük bir huzur içinde tüm işletmemizde, kazasız, sorunsuz, sağlık, birlik, berberlik ve dayanışma içinde üçüncü sürgünü de bir kaç bölgede devam eden hasat alımını bu hafta sonu tamamlamayı planlıyoruz. Üreticilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte bu yıl ki kampanyayı da başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Her yıl büyük bir coşku ile başlayan hasadı bu senede üreticilerimiz için bir şenliğe dönüştürdük. Çalışma felsefemiz üreticimizi huzur ve mutluluk içinde ürünlerini toplayıp satmak, vaktinde hakkını almak, 6 aya yakın devam eden emeklerin karşılığını görmelerini sağlamak ve elbette daha çok üreticiyi çaylıklara girmeye teşvik etmek en önemli önceliğimiz olmuştur. Hasat sürgünleri boyunca kota uygulamayıp limitsiz alım yapmayı başardık. Üreticimize emeklerinin karşılığını vaktinde verdiğimiz ve hiçbir sıkıntı yaşamadıkları bir kampanya dönemi geçirmenin haklı gururu içindeyiz.” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürlüğü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, “Rekorlarla kapattığımız 2021 kampanya döneminin ardından bu yıl ki kampanya aylar öncesinden çok daha iyi hazırlandık. Üçüncü sürgün kampanyamızın akabinde, 24 saat boyunca aylarca çalışan makinelerin bakım, onarım, temizlik, yenileme çalışmalarımızı bütün fabrikalarımızda devam ettiriyoruz. Bu amaçla gece gündüz demeden büyük bir azim ve özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Bu yıl ki kampanyamız boyunca çalışma her noktada ve birçok farklı birimlerde sorunsuz bir çalışma temposuyla görev yapan tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler Çaykur ailesi olarak hep en iyisini yapmak çayımızı herkese ulaştırmak için çalışıyor, bunu yaparken de sürekli kendimizi yeniliyoruz. Son olarak tüketicimizin beğenisine sunduğumuz matchalatte çeşitlerimiz de bu inovatif anlayışımızın en önemli parçalarındandır. Piyasaya sürdüğümüz ve tüketicinin büyük beğenisini toplayan bu yeni ürünlerimiz de bize gösteriyor ki, biz kendimizi yeniledikçe ve daha çok çalıştıkça halkımız bizlere memnuniyetlerini iletmektedirler. Tüketicilerimizin damak tadına v e sağlığına dokunacak yeni ürünleri onların beğenisine sunma çalışmalarımız devam etmektedir. O nedenle kıymetli üreticilerimizin bugüne kadar olduğu gibi, bundan böylede bize karşılığını vereceğinden emin olarak hep birlikte daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye devam edeceğiz. Bu yıl oldukça huzurlu geçem kampanyamız ve gelecek yıllardaki kampanyalarımızı da hep birlikte daha çok çalışarak ve inanarak dünya markası ismimizi ve çayımızı daha da iyi yerlere hep birlikte getireceğiz. Tüm bu başarılı çalışmalarımızda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. ”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI