AK Parti'den “Büyüklerimize vefa” ziyareti

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, 'Dünya Yaşlılar Günü' dolayısıyla Rize Güneysu’daki 110 yaşındaki Maksude Bayraktar ve 114 yaşındaki Zinnet Kandemir’i evinde ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 2.10.2016 21:10:32 69 0
AK Parti
AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın 'Çınarların Gölgesinde' projesi kapsamında AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı ve beraberindekiler, Rize’nin en yaşlılarının Yaşlılar Günü'nü kutladılar.

İl başkanı Avcı berberindeki; İl başkan yardımcıları, Güneysu ilçe başkanı Mehmet Akif Karslı ve Güneysu belediye başkanı Halil Turan’la birlikte Güneysu da ikamet eden 110 yaşındaki Maksude Bayraktar ve 114 yaşındaki Zinnet Kandermir’i evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldılar.

Ziyarette esnasında sohbetler edilerek eski gelenek ve göreneklerin güzelliğinden bahsedildi. İl başkanı Avcı 1 Ekim dünya yaşlılar günü olması dolayısıyla kendilerinin de teşkilatlarla birilikte Rize’nin en yaşlılarını ziyaret ettiğini söyledi. Avcı, ilimizin en yaşlılarını ziyaret ederek onların hayır duasını almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek her zaman yanlarında olduklarını herhangi bir ihtiyaçları veya sorunları olduğunda kendilerine ulaşmalarını istedi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı