Ak Parti Pazar İlçe Kadın Kollarından Azerbaycan’a Destek Çağrısı

AK Parti Pazar İlçesi Kadın Kolları yapmış olduğu toplantıda Azerbaycan’a destek için 100 bin imza kampanyasında destek olunması istendi.

YÖREDEN HABER 5.05.2016 10:38:43 128 0
Ak Parti Pazar İlçe Kadın Kollarından Azerbaycan’a Destek Çağrısı
AK Parti Pazar İlçesi Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal, Türkiye Genelinde başlatılan Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesindeki işgaline son vermesi için Azerbaycan Sivil Toplumu Gelişmesine Yardım Derneği (AKPM)'nin başlattığı imza kampanyasına destek çağrısında bulundu.
AK Parti Rize Pazar İlçesi Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal, Ermenistan’ın Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinin işgalinin kendilerini derinden üzdüğünü belirtti. Bal, “İki dost ülke Türkiye ve Azerbaycan milli lider Haydar Aliyev'in dediği gibi tek millet iki devlettir. Azerbaycan'a bir şey olsa biz de burada yüreğimizde hissediyoruz.

Bal, Bu kampanyaya göre 'We the people Petitions' kısmında açılan dilekçeye 100 bin imza toplanması hedefleniyor. Bu imza kampanyası için Azerbaycanlı kardeşlerimizin Türkiye'den beklentisi çok. Onun için bizde sizlerin aracılığıyla tüm halkımızdan destek olmalarını rica ediyoruz” dedi
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI