AK Parti İlçe başkanları toplandı

AK Parti ilçe başkanları bir araya geldi. Her ay düzenli olarak yapılan ilçe başkanları toplantısının haziran ayı toplantısı

AK Parti İlçe başkanları toplandı

Hikmet Ayar başkanlığında AK Parti il başkanlığı toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya ilçe başkanlarının yanı sıra yürütme kurulu üyeleri, İl genel meclis başkanı Muhammed Avcı, kadın kolu başkanı ve gençlik kolu başkanı da katıldı.

AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar başkanlığında yapılan toplantıda AK Parti Rize ilçe teşkilatları olarak yapılan faaliyetler ve çalışmaların sunumu yapıldı. Toplantıda yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerin de yapılacak çalışmalar ve hazırlıklarla ilgili de istişarede bulunuldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da önümüzdeki günlerde Rize’ye gelecek olması dolayısıyla yapılan karşılama hazırlıklarında ki son durum değerlendirildi.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER