Ak Parti İl Başkanı Avcı Pazar'da Kongre ile ilgili açıklama yaptı

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı Pazar ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak orucunu teşkilat mensuplarıyla birlikte açtı.

YÖREDEN HABER 19.06.2017 08:12:45 22 0
Ak Parti İl Başkanı Avcı Pazar

AK Parti’de geleneksel iftar programları her gün ayrı bir ilçede düzenlenerek devam ediyor. İl başkanı Muhammed Avcı’da ilçelerdeki bu programlara katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geliyor. İl Başkanı Avcı dünde Pazar teşkilatının öğretmenler evinde düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak teşkilat mensuplarıyla birlikte orucunu açtı.

Programa İl başkanı Avcı’nın yanı sıra ilçe başkanı Nurettin İnce, Belediye başkanı Ahmet Basa, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve teşkilat mensupları katıldı

İl başkanı Muhammed Avcı iftar sonrasında yaptığı konuşmada özellikle yardıma muhtaç ailelere ulaşılması konusunda teşkilat olarak hassas ve özenli davranılması gerekildiğinin altını çizdi. İl Başkanı Avcı ayrıca ramazan bayramı sonrasında düzenlenecek il başkanları toplantısında kongre takviminin belli olacağını ifade ederek, “Ramazandan sonra bir il başkanları toplantısı gerçekleştirilecek ve orada bir kongre takvimi bizlere sunulacaktır. AK Parti’de kongreler bir bütünleşme ve birleşme aracıdır.  Diğer teşkilatlarda bir itilaf konusu olan, en önemli fitne konusu olan kongreler bizde birleşmenin ve bütünleşmenin vesilesi olmuştur. Bunu da nasıl başarıyoruz en geniş istişareyi tamamladıktan sonra bir karar oluşturuyoruz ve o teşkilat disipliniyle birlikte alınan kararın bütün teşkilat mensupları tarafından içselleştirilmesini arzuluyoruz. Bu dönemi de çok geniş çaplı bir istişareyle geçireceğiz. Kararımızı verdikten sonrada bütün teşkilat mensuplarımızı eksiksiz ve itilafsız bir şekilde bu kararların arkasında durmalarını kendilerinden arzu edeceğiz. Onun için kongre dönemlerinin bizim birliğimizi berberliğimizi yeniden pekiştirmesini yüce Allahtan niyaz ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan tekrar genel başkan olarak partimizin başına döndü. Onun heyecanına, onun vizyonuna,  onun ufkuna yanaşır bir teşkilat oluşturmak içinde elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Bu konuda bir aile hukuku kurduğumuz  bütün teşkilat  mensuplarımızı n desteğine ihtiyacımızın olduğunu bir kez daha altının çiziyorum. Sizler gibi  yol arkadaşları bizlere  nasip ettiği için yüce Allaha hamd ediyorum.” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı