Adaylığını açıkladı, Ziyaretlere başladı

Haziran ayında yapılacak olan Pazarspor Kongresine ilk aday Avukat İhsan Şafak Balta ziyaretlerine STK lar ile devam etti.

YÖREDEN HABER 13.04.2021 14:28:23 86 0
Adaylığını açıkladı, Ziyaretlere başladı

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Haziran ayında yapılacak olan Pazarspor Kongresine ilk aday Avukat İhsan Şafak Balta ziyaretlerine STK lar ile devam etti.

Pazar TSO Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısıyla Haziran ayında yapılacak kongrede Pazarspor Başkanlığı için yarışacağını açıklayan Balta, 'Pazarspor ortak değerimizdir. Ekibimi liglerin sona ermesinden sonra açıklayacağım. Her şeyimizle hazırız.' Diyerek Pazar ilçesinde STK ları ziyaret ederek Pazarspor ve Pazar için hazırlamış olduğu Projeler hakkında bilgiler verdi.

Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Nakliyeciler Koop. Başkanı Turan Karahan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı, MHP Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Esnaf Kefalet Koopratifi Başkanı Ekrem Kılıç,CHP İlçe Başkanı Kazım Balta'yımakamında ziyaret ederek,Belediye Meclis Üyesi İlhami Günaydın ile bir süre sohbet eden Balta, Pazar ilçesin gezerek esnafı ile de bir süre sohbet etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı