80 Yaşındaki Pazarlı Fikret Hoca'ya ziyaret

Pazar'ın ilk Cami Derneği Başkanı ve Merkez Camii emekli imamı, 80 yaşındaki Fikret Demircioğlu'na Pazar Müftüsü Vedat Başsan'dan sürpriz ziyaret

YÖREDEN HABER 8.08.2014 09:38:02 99 0
80 Yaşındaki Pazarlı Fikret Hoca
Hızır Tonyalı
Pazar Merkez Camii’nde uzun yıllar İmam hatip olarak görev yapan ve emekliye ayrılan, 80 yaşındaki Fikret Demircioğlu’nu, Kesikköprü (Hudisa) Köyündeki evinde ziyaret eden Pazar Müftüsü Vedat Başsan ve beraberindekiler, sağlık ve sıhhat dileklerini ilettiler.
fikrethoca3.jpg
İlerlemiş yaşı ve şeker hastalığına rağmen misafirlerini ayakta karşılayan Fikret Hoca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Pazar’da da ülkemizde de çok güzel işler oluyor. Eskiden binbir güçlükle mücadele verip, camilerimiz, cemaatimizi ayakta tuttuk. Bugün daha bir güzel hizmetler olduğunu görüyor, duyuyoruz. Allah bu dine hizmet eden herkesten razı olsun” diye konuştu.
fikrethoca2.jpg

Müftü Başsan da Fikret Hoca’nın geçmişteki güzel hizmetlerini duyduklarını ve kendisini ziyaret etmek için geldiklerini ifade ederek, “Sizler emekli olsanız da halen Pazar’da bir çok insanın hayırla yad ettiği isimlerdensiniz. Yapmış olduğunuz hizmetler ve güzel işlerle anılıyorsunuz hep. Rabbimiz sizlere hayırlı ve sağlıklı ömürler, sıhhat ve afiyetler versin” dedi.
fikrethoca1.jpg 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI