65 Yaşında Genç bir delikanlı Zümrüt Rize

Yıllarını gazeteciliğe adamış gazeteci Faik BAKOĞLU'nun imtiyaz sahibi olduğu Zümrüt Rize Gazetesi 65 yaşına sevenleriyle beraber girdi.

YÖREDEN HABER 5.05.2014 15:09:50 52 0
65 Yaşında Genç bir delikanlı Zümrüt Rize
Rize'de 65 yıldır yayın hayatını sürdüren Gazeteci Faik BAKOĞLU'nun imtiyaz sahibi olduğu Zümrüt Rize Gazetesi yılların vermiş olduğu tecrübe ile yayın hayatına devam ediyor. 65 Yıl önce kurulan Zümrüt Rize Gazetesinin 65'inci yaş yıl dönümünde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet AYAR, İyidere Belediye Başkanı Ahmet METE, Yeşilay Cemiyeti Başkanı Bayram Ali KAVALCI, Baş Yazar İsmet KÖSEOĞLU, Yazar Orhan YAZICILAR, MÜSİAD Rize İl Başkanı Mahmut DABAK, Emekli Eğitimci Azmi KANDEMİR, Zümrüt Rize Yazı İşleri Müdürü Duygu BAKOĞLU ve Rize'de görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileri Faik BAKOĞLUNU kuruluş yıl dönümünde ziyaret ettiler.

65'inci Yaş yıl dönümü anısına yaş pasta kesimi gerçekleştirilen kutlama etkinliğinde pastayı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP Zümrüt Rize Gazetesi İmtiyaz sahibi Faik BAKOĞLU ile beraber kestiler.

Ziyarette Rize'de görev süresi içerisinde hayata geçirecek olduğu projelerinden bahseden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Rize'yi parmakla gösterilebilecek bir şehir olacağına vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti; 'Bugün burada Zümrüt Rize Gazetemizin 65'inci yaş günü yıl dönümünü kutlamak amaçlı bulunuyoruz. Yerel sektörde Zümrüt Rize Gazetesi çocukluk yıllarımdan bilgiğim bir gazete olarak yayın hayatına devam etmektedir. Yıllarını gazeteciliğe adamış Faik BAKOĞLU arkadaşımızın daveti üzerine bu anlamlı gününde yanında olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Zümrüt Rize Gazetemizin yerelde Rize'ye yakışır bir atmosfer içerisinde yıllarca yayın hayatını sürdürmesi ayrı bir güzellik teşkil etmektedir. Bundan sonraki yayın hayatında Gazetemizin imtiyaz sahibi olan Gazeteci Faik BAKOĞLU arkadaşımıza başarılar diliyorum' dedi.

Sevenleri ile beraber sahibi olduğu Zümrüt Rize Gazetesinin 65'inci yılını kutlayan gazeteci Faik BAKOĞLU ise yapmış olduğu açıklamasında; '65 yıl önce kurulan gazetemiz bugün 65 yaşında ve biz her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kuruluş yıl dönümü kutlama programımızda yine sevenlerimizle beraberiz. Bizleri bu anlamlı günümüzde gerek yanımıza teşrif ederek gerekse telefonla telgrafla yalnız bırakmayarak manevi desteğini bizden esirgemeyen dostlarımıza hemşerilerimize yazılı ve görsel basın meslektaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonraki yayın hayatımızda da ilk günkü heyecanla devam etmeyi temenni ediyorum' dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI